Clinics

Young Talent Voetbal Academy biedt scholen, BSO, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om op hun sportcomplex voetbalclinics te organiseren tijdens schoolvakanties, weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een dagdeel of een gehele dag met voetbal en ontwikkeling bezig.

Onze Clinics worden gegeven door onze eigen Young Talent voetbal trainers. Het aantal trainers is afhankelijk van de omvang van de voetbalclinic en het aantal deelnemers. We houden hierbij rekening met leeftijd en niveau, waarbij de speler altijd zelf wel zijn of haar voorkeur mag en kan uitspreken.

We bieden graag een programma op maat aan. Zo kunt u als klant altijd uw wensen uitspreken over de duur en inhoud van de clinic. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. 

Tevens kan de club gemotiveerde trainers aanwijzen om met ons mee te lopen. Op deze manier kunnen ook trainers binnen de club zich zonder kosten bij ons verder ontwikkelen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar info@youngtalentvoetbal.nl  Wij komen graag naar u toe om de clinic aan tafel met u te bespreken, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten en wij ook precies weten wat graag uw wensen zijn.