Clinics

Young Talent Voetbal Academy biedt scholen, BSO, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om op hun sportcomplex voetbalclinics te organiseren tijdens schoolvakanties, weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een dagdeel of een gehele dag met voetbal en ontwikkeling bezig.

Onze Clinics worden gegeven door onze eigen Young Talent voetbal trainers. Het aantal trainers is afhankelijk van de omvang van de voetbalclinic en het aantal deelnemers. We houden hierbij rekening met leeftijd en niveau, waarbij de speler altijd zelf wel zijn of haar voorkeur mag en kan uitspreken.

We bieden graag een programma op maat aan. Zo kunt u als klant altijd uw wensen uitspreken over de duur en inhoud van de clinic. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. 

Kosten voor de club?

Het kost de club niets om een clinic door ons te laten verzorgen. Wij vragen alleen gebruik te mogen maken van de accommodatie en kantine. Alle kantine inkomsten zullen uiteraard wel voor de club zijn. We vragen de deelnemers een kleine vergoeding, afhankelijk van de duur het programma.

Tevens kan de club gemotiveerde trainers aanwijzen om met ons mee te lopen. Op deze manier kunnen ook trainers binnen de club zich zonder kosten bij ons verder ontwikkelen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar info@youngtalentvoetbal.nl  Wij komen graag naar u toe om de clinic aan tafel met u te bespreken, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten en wij ook precies weten wat graag uw wensen zijn.

Young Talent Voetbal Academie
Functionele techniek. Mentaliteit. Ontwikkeling.
Groepstraining, Individuele training & clinics.
Contact: info@youngtalentvoetbal.nl
© 2019 Young Talent Voetbal Academie. All rights reserved.
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Vimeo Icon